dijous, 21 de juliol del 2011

GREEN ON RED "This time around" (1989, China Records)

Últim disc de la década, primer ja en caiguda lliure de Green On Red i segon amb la formació reduïda pràcticament a duo amb Dan Stuart i Chuck Prophet com a únics supervivents de la mítica formació. Ja des de una portada tan johnnythunderiana es nota la falta d'idees i inclús una preocupant certa desgana, potser degut també a la mala salut de Dan a causa de les seues múltiples males aficions.
Del disc jo només salvaria tres temes, l'inicial "This time around" que van traure com a single encara que peca un poc de falta de pegada i sobretot les dos balades "Good patient woman" i una curiosa "You couldn't get arrested" que sospitosament s'assembla prou al clàssic de Burning "Que hace una chica...", potser i a causa de la nova ubicació de Dan Stuart a Madrid per motius sentimentals, una nit boja per Malasaña se li va quedar sonant la cançoneta, en fi...
A pesar de ser una de les meues bandes favorites de tota la vida, sens dubte em continue quedant amb la seua insuperable època daurada dels 80 encara que en els seus últims traballs ja en els 90 podem trobar algun tema perdut que val la pena.


1 comentari:

juanvi ha dit...

Joder... si que s'assembla si, i bastant. que curiós... no coneixia aquesta cançó.