dimecres, 17 de febrer del 2010

NEIL YOUNG & CRAZY HORSE "Ragged glory" (1990, Reprise)

Este és un d'eixos discos en què poses l'agulla damunt i de sobte t'alegra el dia, et dóna un xut d'energia, per a mí un dels millors discos de rock a pèl del segle XX, una verdadera bestialitat que van parir els Crazy Horse en 1990 després de gravar un excel·lent disc Neil Young en solitari (Freedom) i després també d'haver pegat moltes bandades la dècada dels 80 amb discos prou mediocres i decepcionants, Ragged Glory va suposar un forta punyada en la taula i el principi d'una altra dècada molt més coincident amb el seu gran talent.
"Fuckin´up", "Love to burn", "Love and only Love" o "Farmer John" son quatre dels moments més garajeros de la seua història, "Over and over" per a mi és una de les seues millors cançons amb huit minuts i un tonada quasi perfecta, "Mansion on the hill" és un dels seus millors singles i finsi tot "Days we used to be" pareix una versió millorada del "My back pages" de Bob Dylan.
Ragged Glory és un treball a l'altura d'excel·lents discos gravats en eixa època per personatges tan il·lustres com Bob Dylan amb Oh Mercy, Johnny Cash amb American Recordings o Tom Waits amb el gran Bone Machine.




3 comentaris:

juanvi ha dit...

Gran disc. El meu preferit del tio Neil junt amb el Harvest.

Salut primo!

djxesc ha dit...

Desconeixia aquest disc del gran Neil. La veritat és que no domin gaire la seva discografia. Per les primeres escoltes sembla genial!

Mai és tard per descobrir una joia.

àngel ha dit...

Primo, també tenim el After the Goldrush, la veritat és que és dificil saber quin és el millor.
Djxesc, este és un treball molt molt adictiu, cuidao!