dilluns, 2 de març del 2009

THE BIBLE "Eureka" (1988, Chrysalis)


The Bible (vaja nomet) es van formar al 1986 a Cambridge. El formaren Boo Hewerdine a la veu, Tony Shepherd als teclats, Dave Larcombe a la bateria i Neill MacColl (germà de la gran Kirsty MacColl) a la guitarra.
El seu era un pop prou sofisticat amb uns tocs folkies molt en la onda de The Blue Nile o de Icicle Works, encara que en esta 2º LP despres de "Walking the ghost Back Home" (1986) la producció va estar a carrec de Steve Earle!!
El disc te 2 hits en potencia com son "Crystal Palace" i "Honey be good", pero també te cançons mes delicades, "November brides" o "Blue shoes stepping" son una bona proba.
Al final el que queda es un disc amb un sò molt agradable i de facil digestió, la pena es que per el meu gust està un poc impregnat de prou tics ruins dels 80, carregat de sintetizadors i una producció massa mainstream.
El grup es va separar un any després, al 1989 i la unica cançó que he pogut trobar imatges es esta versió que fa de "Honey be good" el mateix Boo Hewerdine fa uns quants anys.