dilluns, 26 de setembre del 2011

THE JOHNSONS (1986, Plush Records)

No són estos els Johnsons de Pennsylvania que van editar un únic i recomanable Lp titulat Break Tomorrow's Days (1986), estos eren de Califòrnia i també van editar eixe mateix any un sol disc.
The Johnsons van començar la seua carrera en San Diego obrint els concerts de gent com Beat Farmers, Lords of The New Church, Ramones o els Lyres i estava format per Tom Hildebrandt (veu i guitarra), el seu cosí Matt Harpster (guitarra i teclats), Armand Spiotto (baix) i Steve Huber (bateria) i les seues influències eren basicament grups com Undertones, Kinks, X o New York Dolls.
El disc conté huit temes tots ells amb un marcat accent punk rock encara que el teclat li dóna un sabor més novaolero i jo destacaria dos cançons, la que obri la segona cara "(I don't wanna be no) Catholic Boy" que és una magnífica versió de Dead Boys i un tema amb molta garra i força titulat "Apparently lied".
Després de l'edició del disc la banda es va dissoldre formant-se dos nous grups, per un costat Spiderbaby amb Spiotto i Huber, i per un altre The Johnsons Of The Jungle Moon amb Tom Hildebrandt com a cabecilla.

4 comentaris:

Juanjo Mestre ha dit...

el dilluns o dimarts després que vam estar a casa Juanvi i vas contar sobre este disc em vaig fer amb ell. Ho he sentit una vegada, em va donar bones vibracions, m'ho vull passar al aparatillo digital per escoltar més detingudament. Sens dubte, joia oculta. Abraçada.

àngel ha dit...

Hola Johnny, del que vam parlar va ser del Break Tomorrow's Days dels Johnsons de Pennsylvania que prou millor q este, es eixe el q tens? Si no, buscalo!!!!
Booo!

Juanjo Mestre ha dit...

Em vaig fer amb els 2, els he de donar cancha. Parlem!!!

Grapher ha dit...

Pleas Re-Up