dilluns, 4 de maig del 2009

THE CRAMPS "A date with Elvis" (1986, Big Beat)


Esta setmana tenim per ací als verdaders amos del garatge, psychobilly i el rock & roll de sèrie B.....The Cramps, el grup que van formar en Los Angeles allà per 1977 Lux Interior (una mena de Iggy Pop de serie Z) i la seua dona Poison Ivy.
Després de gravar dos discos d'estudi Songs the Lord Tought Us i Psychedelic Jungle i un altre més en directe, el mític Smell of Shemale, editen en 1986 el que per a mi és el seu millor disc o almenys el més complet A Date with Elvis. El disc se'l van produir ells mateixos i Poison Ivy a més de tocar les guitarres es va encarregar també del baig (poc després entraria la sexy Candy del Mar per a tocar-ho).
La veritat és que el títol del disc és tota una declaració de principis perquè Lux Interior a vegades pareix posseït per l'esperit del mateix Rei del rock. El single d'avanç del disc "Can your pussy do the dog?" és una veritable bomba igual que el segon "What´s inside a girl". Un altre tema que jo destacaria és el que l'obri "How far can too far go?".
The Cramps van editar sis discos més al llarg dels anys 80 i 90 (tots ells prou recomanables) i el 5 de febrer d'este mateix any va morir Lux Interior a causa dels seus problemes amb la beguda. Siick!!

2 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Estos sí que m'agraden molt molt, però jo me quedaria amb el Songs the Lord taught us.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Telepatia, ens estavem escrivint al mateix temps!

Sí que ho he intentat amb els New Order, i no estic menyspreant el Movement, que me sembla un discàs però... mira, potser serà que tinc en un altaret al Curtis, i potser si New Order no hagueren sigut abans Joy Division sí que m'agradarien... No sé si m'estic explicant bé... M'agraden (relativament, lo cert és que tampoc és que m'entusiasmen) però com a grup completament independent de Joy Division, no entesos com una continuitat de Joy Division... no sé si entens el que vull dir.