dilluns, 25 de gener del 2010

THE MISSION "The first chapter" (1987, PHONOGRAM)


Wayne Hussey i Craig Adams van formar The Mission després d'abandonar Sisters of Mercy per discrepàncies amb Andrew Eldrich. Una banda que inicialment es digueren The Sisterhood però que prompte van haver de canviar-li el nom per a no coincidir amb el club de fans de Sisters of Mercy.
En 1987 i després d'aconseguir l'èxit amb el ja mític God's Own Medicine editen The First Chapter incloent material dels seus primers singles amb les seues cares B incloses. Ací està "Serpent's kiss" que va ser el primer single de la seua carrera i que va estar unes quantes setmanes com a número 1 a Anglaterra, dos fantàstiques versions, una de Patti Smith "Dancing Barefoot" i una altra de Neil Young "Like a hurricane", que va ser cara B del seu segon single "Garden of delight" i que apareix també ací en una versió llarga.
Molts van creure (vam creure) que este treball significava una falta alarmant d'inspiració, un disc de relleno quan ja no es té molt a dir però ens van callar la boca un any després amb el soberbi Children.
Per a col·leccionistes i fetitxistes cal dir també que en USA van haver d'editar el disc amb el nom de The Mission UK a causa de problemes legals amb la pel·lícula del mateix nom.

http://www.4shared.com/file/121551129/4d75712d/TM_UK-_TheFirChap-_1987.html



1 comentari:

juanvi ha dit...

Té que estar bé aquest disc, com a minim curiós. Lo de Mission uk no sabia que era per la pel·licula, ya veus...

Salut primo!